Història

1981: Josep Cladellas és un jove de 28 anys apassionat pel món agroalimentari, sector on treballa la seva família, i per la confiteria, una inquietud personal. Creu que podria millorar la qualitat dels fruits secs elaborats que es podien trobar al mercat en aquell temps. Convençut, comença a dedicar el seu escàs temps lliure a fer proves amb mètodes artesanals i desenvolupar nous procediments per elaborar un producte de més qualitat.

1983: Josep Cladellas funda Crit d’Or, després de dos anys fent proves amb mètodes artesanals i desenvolupant els seus propis procediments. Comença torrant fruits secs amb gran èxit i amb molt bona acollida per part dels seus primers clients. Això l’encoratja a seguir pel mateix camí i comença a elaborar fruits secs salats.

1989: Al cap d’uns anys, gràcies a la seva mentalitat inquieta i la passió per la confiteria, es proposa desenvolupar una línia de garrapinyats i acaramel·lats realment elaborats de manera artesanal, diferent del producte industrialitzat que havia homogeneïtzat el mercat.
Aquesta gamma es convertirà en una de les gammes que més reconeixement proporcionarà a la nostra empresa.

Poc després, treu al mercat la seva primera especialitat amb xocolata: les Perles d’ametlla i d’avellana.

1990: presentem els “Capricis” i amb poc temps es converteixen en un producte emblema de la nostra empresa. Aquest producte conté diverses capes superposades d’acaramel·lats, garrapinyats i especialitats amb xocolata.

2005: la segona generació s’incorpora a l’empresa i treballa al costat de Josep Cladellas seguint i estenent els seus valors d’excel·lència, autoexigència, servei als nostres clients i passió per la nostra professió i productes.

2006: s'inicia el cami cap a l'exportació. En pocs anys els productes Crit d'Or arribaran a 20 països.

2007-2009: es creen dues noves receptes. El 2007 es presenten les pipes acaramel·lades i el 2009 el sèsam acaramel·lat, uns productes que en el seu moment representen una gran innovació. Són versàtils, i es poden utilitzar també per cuinar.

2012: presentem la gamma “embolcall de cartró”. Per primera vegada es presenten els fruits secs torrats i els salats amb un envàs de cartró, amb obertura frontal i lateral.

2013: presentem les Gemmes de Nou i el Bombó de Nou, bombons elaborats a partir de nous mitges acaramel·lades, el cor del producte.