Garrapinyats

Els garrapinyats són una especialitat de confiteria que s'obté recobrint de sucre fos el fruit sec. (No s’han de confondre amb els acaramel·lats, una altra de les nostres especialitats, on el recobriment del fruit sec és una capa molt més fina de sucre i mel).

Els garrapinyats Crit d’Or els elaborem artesanalment, coent lentament sobre el foc fruits secs selectes amb sucre i aigua mineral, i en quantitats molt petites. Els garrapinyats són una de les especialitats que més reputació ha donat a la nostra empresa, gràcies a la seva elaboració artesanal i al seu sabor característic.

A Crit d’Or no venem sucre, sinó garrapinyats. Per aquest motiu la nostra recepta conté més quantitat de fruit sec que de sucre. Només utilitzem les millors i més saboroses matèries primeres (com per exemple l’ametlla llargueta) ja que contribuiran al sabor del producte final.

Per a nosaltres, un bon garrapinyat no ha de tenir només gust de sucre, sinó que n’ha de destacar el cor del producte. Per aquest motiu utilitzem només els millors ingredients, menys quantitat de sucre i coem petites quantitats de producte durant aproximadament 1 hora a foc lent.