Acaramel-lats

Els acaramel·lats són una especialitat de confiteria que s’obté banyant el fruit sec amb una capa molt fina de sucre i mel. (No s’han de confondre amb els garrapinyats, una altra de les nostres especialitats, que són fruits secs recoberts d’una capa una mica més gruixuda, en aquest cas de sucre fos)

Per a elaborar els acaramel·lats Crit d’Or seguim un procés artesanal i una recepta original desenvolupada al llarg dels anys, que ens permeten aconseguir un acaramel·lat fi i brillant i un sabor únic. Coem petites quantitats de fruits secs, sucre i mel durant aproximadament 1 hora, sense utilitzar oli ni fregir el producte, com passa amb alguns acaramel·lats industrials. Utilitzem molt poc sucre per obtenir una capa d'acaramel·lat molt fina; d'aquesta manera, primer s’experimenta el sabor de l’acaramel·lat i immediatament després el del fruit sec.

Un equilibri perfecte per a qui demana una mica de dolçor però sense haver de renunciar al gust del fruit sec. Els acaramel·lats són una de les especialitats que més reputació ha donat a la nostra empresa, gràcies al procés propi d’elaboració artesanal i al seu sabor característic.